MÉS DE 50 ANYS DE  

tradició familiar

 

Inicis

Amb més de 30 anys d’experiència com a cambrer i metre en diferents restaurants de Catalunya, el 1996 en Joan Viñas reobre un negoci tancat durant anys. Gràcies a la constància i a la dilatada experiència aconsegueix remuntar un negoci que vivia un dels seus pitjors moments.

 

El relleu

Després de més de 20 anys d’esforç i dedicació, el seu fill Josep – o conegut pels veïns del barri com en Pep – pren el relleu d’un bar molt vinculat al barri i al Mercat Municipal, el punt de trobada de veïns, clients del mercat, treballadors, comercials i tot aquell que passa per la zona.

El negoci segueix amb el mateix caràcter i esperit familiar que fa 23 anys, amb productes de mercat i proximitat, un ambient acollidor que et farà sentir com a casa. Us convidem a que vingueu a coneixe’ns, a provar un bon cafè, a omplir la panxa o simplement a dir-nos: Hola!

  • amb vosaltres des de 1996

Què diuen els nostres clients

It's simplicity is both appealing and user-friendly - definitely recommend for photographers, graphic designers and agencies

John Doe

The support for this theme is great. Beyond that, it is easy to use, and looks great. I keep getting compliments on my site, all due to the Oshine.

Jane Doe

Simply amazingly robust theme, everything just works seamlessly and streamlined. highly recommend this!

Patrick Adams

By far one of the best themes I have worked with. The page-builder is also one of the best out there...lots of customization options. And the support is also among the best I have received

Nichole Diaz